Stjepan Lončar potpisao za Rijeku: ‘Čast i zadovoljstvo je nositi dres Rijeke’

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u Rijeku je stigao iz redova Širokog Brijega

Stjepan Lončar novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Lončar je potpisao ugovor na tri godinu uz mogućnost produljenja na još dvije godine.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u Rijeku je stigao iz redova Širokog Brijega.

– Presretan sam što sam potpisao za Rijeku. Čast i zadovoljstvo je nositi dres Rijeke, već dulje vrijeme pratim klub. Znam gdje sam došao. Bilo je interesa drugih klubova, izabrao sam Rijeku jer se radi o kvalitetnoj ekipi, ima kvalitetnog trenera i došao sam napredovati, rekao je Stjepan Lončar koji je već odradio dva treninga s Rijekom.

– Rijeka već dugi niz godina igra na vrhunskom nivou, što je pokazala nastupima u kvalifikacijama Lige prvaka i skupinama Europske lige. Pratio sam prvenstvo Hrvatske, Rijekine ambicije su prvo mjesto i bit će ove sezone borba s Dinamom, Hajdukom i Osijekom. Želim se boriti za naslov prvaka, ustvrdio je Lončar koji je nosio dres svih uzrasnih reprezentacija Bosne i Hercegovine.

– Pričao sam s Damirom Zlomislićem i Ivanom Krstanovićem. Ja sam već odlučio doći u Rijeku, ali oni su mi rekli sve najbolje o Rijeci i samo potvrdili moju odluku. Najbolje se osjećam u sredini terena, mogu igrati sve pozicije, u Širokom Brijegu sam najviše igrao centralnog veznog igrača. Čekaju nas pripreme, vjerujem da ćemo se dobro spremiti, zaključio je Stjepan Lončar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari