TEŠKA PROVOKACIJA IZ SRBIJE: Crvena zvezda prijavila Cedevitu Euroligi zbog vukovarskog vodotornja!

‘Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu’, rekao je Čović za Kurir

Vodstvo Crvene zvezde prijavilo je Cedevitu Euroligi jer je klub iz Zagreba odlučio da prihod od utakmice koja se igra u petak 8.travnja dati za obnovu Vukovarskog vodotornja, javlja Kurir.

Srbi to smatraju neprimjerenim činom i provokacijom, a stav Zvezde pojasnio je predsjednik Nebojša Čović.

“Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo”, rekao je Čović za Kurir i dodao:

“Žao mi je što je Cedevita to napravila, ali razumijemo ih budući da su nam mušterije na sportskom terenu. Nećemo im odgovoriti na istin način. Imat ćemo između 500 i 1000 navijača u Zagrebu jer su ljudi već ranije nabavili ulaznice”.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari