NAKON BLAMAŽE U KOPRIVNICI – Kek: Ovo je bila katastrofa, svi smo odgovorni, ali nekima je možda predobro!

Nogometaši Rijeke okončali su nastup u polufinalu Kupa Hrvatske porazom na gostovanju kod Slaven Belupa (0:3).

– Čestitam Slavenu i želim im puno uspjeha u finalu, zasluženo su pobijedili, rekao je nakon utakmice Matjaž Kek, trener Rijeke i dodao:

– Nakon ovakvog poraza ne treba previše filozofirati. Nakon 0:3 tražiti izgovor u jednoj stativi nema nikakvog smisla. Igrali smo točno onako kako nismo smjeli – ostavili smo im previše prostora, domaćini su bili željni igre i zasluženo su pobijedili. Svi moramo preuzeti odgovornost, ja sam prvi. Prvi ću stati ispred igrača, ovo je bila katastrofa. Velika isprika navijačima, ali i porazi su sastavni dio sporta i s njima moraš znati živjeti. Nema se što reći poslije 3:0, nema opravdanja. Bit će posljedica sasvim sigurno. Netko mora preuzeti odgovornost, to je jasno. Ja prvi. Ako se znalo reagirati kad smo pobjeđivali, moramo i u ovom trenutku. No, to je sada stvar razgovora i dogovora s igračima. Morat ćemo razgovarati, nekima je možda predobro. Još je sedam kola do kraja, moramo osigurati drugo mjesto, Europu. Bit će sigurno neugodnih razgovora, zasluženih, od mene prvog pa do igrača, zaključio je Kek.

U videu HNK Rijeke pogledajte što je još nakon utakmice izjavio Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari