HRVATSKI KUP

TOMIĆEV DEBI IZ SNOVA: Srušio Osijek pa otkrio što je presudilo utakmicu; ‘To nam se sve vratilo’

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

U svom debiju na klupi Rijeke došao do pobjede i branitelje naslova odveo u polufinale

Aktualni osvajači Rabuzinovog “Sunca” nogometaši Rijeke slavili su s 2-1 (1-1) na gostovanju u Osijeku u četvrtfinalnoj utakmici Hrvatskog kupa odigranoj u osječkom Gradskom vrtu.

Gosti su do vodećeg pogotka došli u 7. minuti, a strijelac je bio Robert Murić. Osijek je izjednačio u 14. minuti preko kapetana Mile Škorića. U 35. minuti Mierezov udarac iz kaznenog udarca obranio je vratar Rijeke Nevistić. Pobjednički pogodak za Rijeku postigao je ponovno Murić iskoristivši kazneni udarac u 71. minuti.

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Novi trener Rijeke Goran Tomić tako je debitirao na najbolji mogući način.

“Čestitke ekipi, ovo je njihova pobjeda. Dali su sve od sebe. Što je presudilo? Vjera, energija, pozitiva i sve, maksimalno smo se unijeli i vratilo nam se. Nezgodno je to što smo imali praktički jedan dan za pripremu ove utakmice, promijenili smo neke taktičke stvari, ali smo se više bazirali na volju, želju i htijenje. To se pokazalo kao najbitnije. Dinamo u nedjelju? Idemo utakmicu po utakmicu, nastojat ćemo sve napraviti da i tamo napravimo rezultat”, poručio je Tomić.

Rijeka u nedjelju igra na uMaksimiru protiv Dinama u derbiju 24. kola HNL-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari