TRENER SVIH TRENERA: ‘Nije pretjerano očekivati da odemo do naslova prvaka Europe!’

Idi na originalni članak

Kada je trener svih trenera u pitanju velikih riječi nije nedostajalo, a njegove izjave pojačat će ionakon snažan optimizam koji caruje među reprezentativcima i navijačima

Oglas

Na samo sebi svojstven način Miroslav Ćiro Blažević je za RTL prokomentirao veliku hrvatsku pobjedu nad Španjolskom.

Kada je trener svih trenera u pitanju velikih riječi nije nedostajalo, a njegove izjave pojačat će ionakon snažan optimizam koji caruje među reprezentativcima i navijačima.

“Pa mi smo s desetkovanom ekipom uspjeli pobijediti još uvijek aktualne europske prvake koji su slovili za prvog favorita. Nije pretjerano očekivati ni ono najveće – da budemo u finalu i da ostojimo naslov”, poručuje legendarni Ćiro.

Kaže da je izbornik Čačić nakon ove pobjede postao general, a bio je kaplar te da mu treba čestitati. Brojne epitete sipao je i na račun Ivana Perišića.

“Još dok je bio u Borussiji sam se čudio zašto ne igra u prvoj momčadi jer on je igrač avangard. On je igrač koji se najviše traži, koji eliminira, koji može pobjeći, probiti, koji donosi milimetarski precizne centaršuteve i zabija golove. Ja ne znam tko mu je uopće ravan na ovom Euru”, smatra Blažević.
Dario Todorović

Exit mobile version