TROFEJI NA KRKU: Vrbnik nazdravio duploj kruni, Vrbenčani ovjekovječili povijest!

Vrbnik je u petak dobio čast da nakon Rijeke bude prvi grad koji će ugostiti trofej namijenjen prvaku Hrvatske i Rabuzinovo sunce

Dupla kruna stigla je u Poljoprivrednu zadrugu Vrbnik, a fotografiranje u njezinim prostorijama privuklo je na desetke Vrbenčana svih generacija koji su htjeli ovjekovječiti jedan trenutak za povijest.

Razlog zbog kojeg je upravo PZ Vrbnik bio domaćin »duploj kruni« leži u činjenici da je on vjerni pratitelj HNK Rijeke, da je to bio i u vremenima kad pokali nisu stanovali u vitrinama HNK Rijeka

– Naš pjenušac Valomet, i to u posebnoj, »magnum« boci zapremine 9 litara bio je dio slavlja nakon pobjede nad »Cibaliom«, u trenutku kada je »Rijeka« po prvi put postala prvakom Hrvatske. Bilo je to predivno slavlje, večer i noć na ponos svih nas. Bili smo dakako uz »Rijeku« u istom, »magnum« izdanju i u Zagrebu, kad je prvenstvo i službeno završilo, baš kao i u Varaždinu kad smo osvojili kup, istaknuo direktor PZ Vrbnik Marinko Vladić.

Više nego zadovoljna druženjem u Vrbniku bila je i Marina Vela, administrativna direktorica HNK »Rijeka«.

– Jako mi je drago kad vidim koliko ljudi vole »Rijeku« ma gdje došli. Svakako, osvrnem li se unazad ponosna sam i na to da je broj navijača »Rijeke« sve veći i veći, da će sezona koja nam uskoro počinje na svakoj utakmici biti uz pune tribine, istaknula je Marina Vela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari