KONFERENCIJSKA LIGA

U ČETVRTAK RIJEKA – B36 TORSHAVN Jakirović: ‘Očekujem maksimalnu ozbiljnost, pobjedu i plasman u playoff

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke dočekuju B36 Torshavn (Stadion HNK Rijeka, 20.15 sati) u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

“Dobili smo priliku osjetiti suparnika na terenu. Jedno je priprema, drugo je kad igraš na terenu. Igraju u niskom bloku, očekujem sličnu utakmicu, Vidjelo se da kada bi uzeli drugu loptu da bi nam se otvarale situacije. Očekujem maksimalnu ozbiljnost, pobjedu i da se plasiramo u playoff”, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke, u najavi utakmice.

“Bili smo strpljivi, trebat će i sutra biti strpljiv i vjerujem da će prilike doći. Momčad je pokazala da je natjecateljska i svaku utakmicu shvaća ozbiljno. Znamo što nam je činiti da utakmicu što prije odvedemo u našem smjeru”, rekao je Sergej Jakirović.

Utakmicu je najavio i Lindon Selahi.

“Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali naravno shvatit ćemo ozbiljnu utakmicu. Analizirali som utakmicu, vidjeli smo koje smo pogreške napravili u prvoj utakmici i napravit ćemo sve da pobijedimo”, rekao je Lindon Selahi.

U videu pogledajte konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari