U IŠČEKIVANJU ŽDRIJEBA EUROPSKE LIGE Evo potencijalnih suparnika Rijeke – koga bi voljeli u skupini?

Od čak četiri hrvatska kandidata za nastup u skupinama ovosezonskih UEFA-inih natjecanja, uspjela je samo Rijeka. S kim će Riječani igrati u skupini Europske lige saznat ćemo danas iza 13 sati!

Nakraju, samo Rijeka! Od čak četiri hrvatska kandidata za nastup u skupinama ovosezonskih UEFA-inih natjecanja, nakon ispadanja Dinama, Hajduka i Osijeka ispostavilo se da je uspjela samo Rijeka koja će odigrati još najmanje šest europskih utakmica ove jeseni – a navijači se nadaju i još pokoju na proljeće!

S kim će Riječani igrati u skupini Europske lige saznat ćemo danas iza 13 sati.

Za sada je poznato da je HNK Rijeka uoči ždrijeba smještena u treću jakosnu skupinu što znači da neće moći igrati protiv Partizana, Hoffenheima, Kolna, Vitorije, Atalante, Zultea, Zorye, Rosenborga, Šerifa i Hapoela.

U prvoj jakosnoj skupini su Arsenal, Zenit, Lyon, Villarreal, Lazio, Milan… klubovi koji bi se mogli boriti i s najjačima u Ligi prvaka.

Everton, Marseille, Hertha, BATE najzvučniji su potencijalni suparnici iz druge jakosne skupine.

Ovojesenske suparnike Rijeke saznat ćemo vrlo brzo – koga bi vi željeli u skupini EL s Riječanima?

Nama se najatraktivnijom možebitnom  skupinom čini ona s Arsenalom, Marseilleom i Crvenom Zvezdom, a najlakšom za prolaz u proljetni dio natjecanja (nastavljaju dvije najbolje plasirane momčadi iz skupine) ona s Copenhagenom, bečkom Austrijom i švicarskim Luganom.

Što vi mislite?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari