U NEDJELJU (17) RIJEKA-SLAVEN BELUPO Kek: Svaka utakmica nosi veliki ulog za nas

Nakon remija na Poljudu i pobjede u Gradskom vrtu, izabranici Matjaža Keka ponovo će zaigrati pred domaćom publikom

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Slaven Belupo (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u okviru 25. kola MAXtv Prve lige.

Nakon remija na Poljudu i pobjede u Gradskom vrtu, izabranici Matjaža Keka ponovo će zaigrati pred domaćom publikom.

– Izuzetno smo zadovoljni ulaskom u finale Kupa Hrvatske, ali novi izazov je pred nama. Protivnik koji po tradiciji je izazovan, ekipa koja se voli nadigravati i visoko pritisnuti, rekao je Matjaž Kek uoči ogleda protiv Slaven Belupa.

U zadnji devet prvenstvenih ogleda Rijeke i Slaven Belupa, čak osam je okončano remijem, dok je Rijeka ove sezone slavila 2:0 u prvom ogledu u prvenstvu na Rujevici.

– Svaka utakmica nosi veliki ulog za nas. Moramo razmišljati o sebi, dobro se pripremiti i uz pomoć navijača doći do onog što želimo, a to je pobjeda. Ali ne smijemo misliti da će sama činjenica da igramo na domaćem terenu donijeti pobjedu. Slaven ima svoju filozofiju i sistem igre, protiv nas pritisak na zadnju liniju i vezni red. Imaju dobre pojedince i utakmica će sigurno biti zanimljiva, ustvrdio je Kek

Ogled protiv Slaven Belupa najavio je i Ante Kulušić.

– Čeka nas jedna teška i bitna utakmica. Dobro smo pripremljeni, znamo što nas čeka. Imamo još vremena da izbrusimo detalje i bit ćemo spremni za tu utakmicu, rekao je Ante Kulušić.

U videu pogledajte što su još na press konferenciji izjavili Matjaž Kek i Ante Kulušić

I uoči utakmice protiv Slaven Belupa vrijedit će regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila kroz cijelu sezonu.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice.

Dakle, uoči ogleda sa Slaven Belupom moći će se parkirati od 15 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 20 sati.

Stadion se otvara sat i pol prije početka utakmice odnosno u 15.30 sati.

Pozivaju se svi posjetitelji da krenu ranije na stadion s obzirom da su moguće gužve na izlazu s riječke obilaznice, čvor Rujevica zbog radova na izgradnji novog rotora gdje trenutno prema važećoj prometnoj regulaciji nije moguće s obilaznice skrenuti prema stadionu HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari