SUPERSPORT HNL

U nedjelju Hajduk – Rijeka (17.30); Jakirović: Nitko više od mene ne želi pobjedu u ovoj utakmici

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Hajduka (Stadion Poljud, 17.30 sati) u utakmici 20. kola SuperSport HNL-a

Na rasporedu je novi Jadranski derbi, treći ove sezone.

– Jasno je da će biti prisutne tenzije i emocije, čeka nas teška i zahtjevna utakmica. naravno da se nadamo i dobroj predstavi na Poljudu. Svjesni smo da će biti teško, ali na nama je da odgovorimo najbolje što možemo, prije svega u odgovornoj igri u fazi obrane, te čvrstinom u duelima, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke, kojem je ovo prvi Jadranski derbi u ulozi trenera, dok je u dresu Rijeke imao priliku osjetiti atmosferu.

– Utakmica je svaka za sebe, sigurno da je zahtjevno igrati na Poljudu. Uzalud sva taktika ako nemamo dovoljno hrabrosti. Netko će reći da sam lud ako kažem da meni ova utakmica nosi tri boda, ali ja to tako mislim. Svaka utakmica nam je važna u ovom trenutku, u svakoj utakmici želimo nešto uzeti. Postoji veliki rivalitet, ali nitko više od mene ne želi pobjedu u ovoj utakmici, ustvrdio je Sergej jakirović.

U konkurenciju za prvu momčad vratio se Andrija Vukčević koji je propustio ogled na Šubićevcu zbog tri žuta karona.

– Počeli smo dobro drugi dio sezone i smatram da tako moramo nastaviti, taj pozitivan niz. Idemo utakmicu po utakmicu, derbi je uvijek neugodno gostovanje, ali idemo pokušati nastaviti pozitivan niz i onda ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti, rekao je Andrija Vukčević.

Cijhele izjave pogledajte u video prilogu HNK Rijeka TV:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari