JAVLJAJU GRČKI MEDIJI

KAKAV ‘FAIL’ Haliloviću propao transfer u Grčku nakon što je pao na liječničkom pregledu

Foto: Twitter/ Georgios Sideridis

Alen Halilović na početku ove sezone potpisao je ugovor s Rijekom do ljeta 2024., no očekivanja nije ispunio. Nakon 11 utakmica i jednog gola ‘hrvatski Messi’ je prekrižen na Rujevici.

Ovog utorka je i službeno raskinuo ugovor s Rijekom, i činilo se da će ekspresno pronaći novi angažman jer je snimljen u Grčkoj gdje je pozirao sa šalom novog kluba – Arisa, petoplasirane momčadi grčkog prvenstva koja nakon 20 odigranih kola ima 31 bod, 16 manje od vodećeg AEK-a.

Haliloviću je tek 26 godina, a ovo mu je trebao biti već 12. klub u karijeri, no u posljednji trenutak cijeli posao je propao.

Dva problema

Kako je objavila grčka Gazzetta, Halilović je pao na liječničkom pregledu, a zapelo je i na financijama. Halilović je u posljednji trenutak zatražio još novca, što mu Grci nisu htjeli platiti.

Halilovićev nogometni put krenuo je u Dinamu, a potom je igrao za Barcelonu, Sporting, HSV, Las Palmas, Milan, Standard, Heerenveen, Birmingham, Reading, te naposljetku Rijeku, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari