SUPERSPORT HNL

Video | U NEDJELJU ISTRA 1961 – RIJEKA (18.55) Fausto Budicin: Osjećaj straha nam nije poznat

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Istre 1961 (Stadion Aldo Drosina, 18.55) u utakmici šestog kola SuperSport HNL-a.

– Vjerujem da ćemo odigrati pravu, mušku utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Istra već jedno dulje vrijeme ima istog trenera, igraju španjolskim stilom, vole imati posjed i kontrolu igre. Doveli su nekoliko zanimljivih igrača i mislim da će to biti dobra utakmica protiv kvalitetnog protivnika, rekao je Fausto Budicin, trener Rijeke, u najavi utakmice u Puli.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

– Moj stav je da se fokusiram na ono što nas čeka na terenu. Ja sam ovdje da pomognem klubu, razgovarali smo o utakmici protiv Istre, situacija nije očekivana, ne odgovara ciljevima i nadanjima kluba, bitno je skupiti snagu i koncentraciju za Istru, rekao je Budicin.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Rezultati na otvaranju sezone doveli su do situacije da je ogled Istre 1961 i Rijeke ogled začelja iako je razmak između trećeplasirane i posljednjeplasirane momčadi samo dva boda.

– Osjećaj straha nam nije poznat. Sudbina je u našim rukama, ako budemo radili na utakmici koliko radimo na treningu to će se vidjeti na rezultatu. Bilo bi najlakše da su lošiji rezultati posljedica samo jednog segmenta. Gotovo uvijek se radi o miksu više stvari iz domene taktike, tehnike, psihologije i kondicije. Sve to utječe na slabije rezultate, ustvrdio je Fausto Budicin.

Utakmicu je najavio i vratar Nediljko Labrović.

– Ovaj tjedan smo dobro trenirali, igrači su maksimalno angažirani. Čeka nas teška utakmica, gledajući na način na koji smo reagirali i trenirali mogu reći da idemo po pozitivan rezultat, rekao je Nediljko Labrović.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari