SUPERSPORT HNL

U NEDJELJU RIJEKA – DINAMO (17.30) Cosmi: Dinamo je prilika da pronađemo žustrinu i motivaciju

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Dinamo (Stadion HNK Rijeka, 17.30 sati) u utakmici 17. kola SuperSport HNL-a.

Riječki nogometaši u nedjelju će odigrati posljednju utakmicu prvog dijela sezone nakon čega slijedi pauza zbog Svjetsko prvenstva.

– Dinamo predstavlja najveću kvalitetu već nekoliko godina. Kod nas svih postoji velika želja suprotstaviti se ekipi koji već dugi niz godina osvaja prvenstvo i igra Ligu prvaka. Vidim to kao jednu lijepu priliku da pokažemo naše kvalitete, ustvrdio je Serse Cosmi, osvrnuvši se na poraz u Kupu Hrvatske.

– Iskreno, nakon pobjede u Varaždinu nisam očekivao ovakav rezultat u Kupu. Nisam očekivao takav nastup jer rezultat može biti takav iz puno razloga, ali mi našim nastupom pokazali smo da ne shvaćamo važnost ovog natjecanja. Utakmica koja nas čeka protiv Dinama je najbolje što nam se moglo dogoditi kako bi svaki igrač u sebi ponašao pravu žustrinu i motivaciju kako bismo iza sebe ostavili taj šokantan poraz, ustvrdio je Serse Cosmi.

U videu pogledajte izjavu Serse Cosmija i Lindon Selahija:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari