SUPERSPORT HNL

Video | U nedjelju Rijeka – Dinamo (19.30); Jakirović: ‘Uz pomoć naše publike želimo momčadsku, fajtersku utakmicu’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Dinamo (Stadion HNK Rijeka, 19.30 sati) u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a.

Za bijele to će biti posljednja ovosezonska utakmica na domaćem travnjaku, a riječki nogometaši dočekuju ju u potrazi za bodovima koji bi trebali trasirati put prema trećem mjestu odnosno Konferencijskoj ligi.

Ugodna nedjeljna večer, popunjena Rujevica, susret prve i trenutno treće ekipe u prvenstvu trebale bi gledateljima pružiti odličnu nogometnu predstavu.

“Drago mi je da je stadion skoro rasprodan, da uz pomoć naše publike odigramo momčadsku, fajtersku utakmicu jer samo tako imamo šanse ugroziti Dinamo. Znamo da su jako kvalitetni, nadam se da će tako i biti”, poručio je trener Riječana Sergej Jakirović.

U kadru neće biti samo Gode zbog žutih kartona, ali na treninzima se igrači ne štede što ponekad brine trenera Rijeke.

”Mi sami sebe poubijamo na treningu, onda kad dođemo na utakmicu ništa nam nije jasno. Danas su svi na treningu, nećemo se sučeljavat pa ćemo preživjet do nedjelje”, nada se se jakirović.

Najiskusniji na terenu u ovakvim utakmicama ne vidi dodatni pritisak.

”Ovo što smo do sada osigurali od zime je fantastično. Treba samo igračima objasniti da nema tu šta izgubiti, treba uživati u takvim utakmicama. Treba što teže napravit Dinamu da dođe do nekih šansi i da mi stvorimo koju šansu”, poručuju Emir Dilaver, donosi Kanal Ri.

Rijeka i Dinamo igraju u nedjelju od 19 sati i 30 minuta, a glavni sudac bit će Duje Strukan iz Splita.

U videu pogledajte konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari