PRVA HNL

U nedjelju Rijeka-Dinamo (20); Goran Tomić : ‘Motivacije neće nedostajati’

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Dinamo (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) u utakmici 30. kola Hrvatski telekom Prve lige

Rijeka i Dinamo susreli su se četiri puta ove sezone.

Dvije utakmice, jedna u Rijeci i jedna u Zagrebu, okončane su rezultatom 3:3. Dinamo je slavio u Zagrebu 2:0, dok je Rijeka upisala vrijednu pobjedu na Maksimiru u četvrtfinalu Kupa Hrvatske (1:3).

– Dobra energija se osjeti u ekipi, s optimizmom dočekujemo utakmicu protiv Dinama. Znamo što nam donosi pobjeda, znaju to i igrači i motiva neće nedostajati, rekao je Goran Tomić, trener Rijeke, u najavi utakmice..

Zapadna tribina za nedjeljnu utakmicu protiv Dinama je rasprodana. U prodaji su ulaznice na istoku i sjeveru koje se mogu kupiti isključivo na blagajnama kampa HNK Rijeka. Zapadna blagajna radi danas od 9 do 13 sati. U nedjelju na dan utakmice, zapadna blagajna radi od 16, a istočna od 18.30 sati.

– S Dinamom smo ove sezone imali nekoliko spektakularnih utakmica. Dinamo je izrazito kvalitetna ekipa, motivacije za ovu utakmicu neće nedostajati, zaključio je Goran Tomić.

Cijelu izjavu trenera Rijeke pogledajte u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari