SUPERSPORT HNL

U nedjelju Rudeš – Rijeka (15.15); Željko Sopić: Utakmica protiv Rudeša za mene je posebna

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Rudeša (Stadion u Kranjčevićevoj, 15.15 sati) u utakmici 10. kola SuperSport HNL-a.

Utakmicom protiv Rudeša kreće drugi krug prvenstva Hrvatske, a bijeli su prošli tjedan odradili uspješno svladavši Slaven Belupo (0:1) u prvenstvu i Libertas (0:9) u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog Kupa.

Rijeka u Kranjčevićevu stiže kao drugoplasirana momčad prvenstva u potrazi za drugom gostujućom pobjedi u ligi.

– Utakmica protiv Rudeša za mene je posebna jer to je kvart u kojem sam odrastao. Tamo sam napravio prve ozbiljnije trenerske korake i mogu reći da prikazane igre na terenu ne odgovaraju broju bodova koje Rudeš ima. Ako ne budemo maksimalni, a ne vidim zašto ne bismo bili, imat ćemo problema, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

Utakmicu protiv Rudeša najavio je i Ivan Smolčić.

– Rudeš bolje igra nego što tablica sugerira. Od prve sekunde moramo pokazati po što smo došli. Imamo respekt prema Rudešu, ali moramo pokazati da smo došli po tri boda, rekao je Ivan Smolčić.

U videu HNK Rijeke pogledajte konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari