U PRODAJI ULAZNICE ZA INTER I OSIJEK: U Zaprešić kreće riječka navijačka vojska!

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju u Zaprešiću (17 sati) gdje će u okviru 22. kola MAXtv Prve lige odmjeriti snage protiv Intera

U prodaji su ulaznice za nedjeljno gostovanje u Zaprešiću, a ujedno u isto vrijeme moći će se kupiti karte za prvu utakmicu polufinala Kupa Hrvatske protiv Osijeka što je na rasporedu 1. ožujka u Rijeci (18.30 sati).

Cijena ulaznice za gostovanje kod Intera iznosi 40 kuna, a prema prvim informacijama interes navijača za gostovanje u Zaprešiću je ogromna pa se procjenjuje da će ih na uakmicu krenuti i znatno više od 500 koliko ih je otprilike bilo u nedjelju u Osijeku na prvenstvenoj utakmici.

U prostorijama KN Armada primaju prijave (od 18 do 21 sati) za organizirani odlazak autobusima na utakmicu s Interom (cijena – 100 za članove, 130 za ostale; u cijenu je uračunata i ulaznica).

U Armadinim prostorijama također su u prodaji i samo ulaznice za zaprešićki ogled.

Cijene ulaznice za utakmicu protiv Osijeka možete pronaći ovdje.

Vlasnici kompleta ulaznica imaju besplatan ulaz na utakmicu Kupa Hrvatske protiv Osijeka.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radnim danom od 15 do 19 sati, dok će blagajne u subotu raditi od 11 do 15 sati.

OBAVIJEST KLUBA NAVIJAČA ARMADA: Prijave za put u Zaprešić do petka u 21 sat

Ulaznice za utakmicu protiv Intera se mogu kupiti SAMO U RIJECI. Na dan utakmice na stadionu u Zaprešiću se ulaznice neće moći kupiti.

Klub navijača Armada Rijeka organizira odlazak autobusima u Zaprešić na utakmicu Inter-Rijeka koja se igra u nedjelju (26.02.) od 17 sati. Prijave se vrše od utorka do petka od 18-21h u prostorijama KNA u gradu na adresi Slaviše Vajnera Čiče 5b.

Cijena puta za članove je 100kn, dok je za ostale 130kn, ulaznica za utakmicu je uračunata u cijenu.

Od srijede su u prodaji i ulaznice za utakmicu, također od 18-21h u prostorijama KNA u gradu. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radnim danom od 15 do 19 sati, dok će blagajne u subotu raditi od 11 do 15 sati. Cijena ulaznice za gostovanje kod Intera iznosi 40 kuna.

BUDIMO SNAGA ŠTO SVIJETLI IZ MRAKA, NA PUTU RIJEKE DO TITULE PRVAKA!
SVI U ZAPREŠIĆ !!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari