SUPERSPORT HNL

Video | U SUBOTU RIJEKA-OSIJEK (18.30) Evo kako važan susret najavljuje trener Cosmi a kako igrači i navijači!

Na Rujevicu sutra dolazi Osijek. Više u video prilogu!

Nogometaši Rijeke u subotu u 18.30 sati na Rujevici dočekuju momčad Osijeka. Utakmica je to u kojoj će Rijeka debitirati s novim trenerom Cosmijem.

“Sutra je prva utakmica, bit će emocija s moje strane i strane mog stručnog stožera, to je za sve jedno novo iskustvo”, rekao je uvodno na konferenciji za medije trener Serse Cosmi, donosi Kanal Ri.

Rijeka se trenutno nalazi na dnu ljestvice s ostvarenih 5 bodova

“Mislim da će mi najteže biti naučiti imena igrača. Svakako treba s njima komunicirati kako bi se polako shvatilo što ovoj momčadi treba a da se promijeni ovaj loš put kojim je krenula odnosno put koji joj nije svojstven”, rekao je u najavi susreta Serse Cosmi, novi trener HNK Rijeka.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Za sutrašnju utakmicu mogu konkurirati svi, no odgovornost ishoda utakmice pripada čitavom klubu, rekao je trener.

“Startnih jedanaest još ne znam no već imam neku ideju. I na današnjem treningu prije utakmice ću odlučiti o prvoj jedanaestorici koja će istrčati na teren. Ali na teren ne izlazi samo jedanaest igrača, na teren izlaze svi.”, dodaje Cosmi.

Nogometaši Rijeke svjesni su da ih očekuje zahtjevnih 90 minuta

“Znamo da će biti teška utakmica, svi znamo kakav je Osijek protivnik tako da ovaj tjedan smo se maksimalno spremali i nadamo se svi, ekipa cijela, pozitivnom rezultatu.”, rekao je Matija Frigan, napadač bijelih.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Uz stalno treniranje, psihička slika igrača također je pri vrhu prioriteta.

“Naišao sam na jednu uspavanu, pomalo preplašenu ekipu. Mislim da je problem ne samo za ovu ekipu nego i za ostale koji su u nekim problemima, kada izgube samopouzdanje.”, mišljenja je trener Cosmi.

A kako će momčad Rijeke vratiti samopouzdanje, gledat ćemo sutra u poslijepodnevnim satima na Rujevici, donosi Kanal Ri.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari