RUKOMET - PREMIJER LIGA ZA OSTANAK

U subotu Zamećani dočekuju ekipu Rudara u posljednjem kolu Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak

U Centru Zamet održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica 10. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak u kojoj rukometaši Zameta dočekuju ekipu Rudara iz Ruda.

Od 10 klubova Zamećani se trenutno nalaze na trećem mjestu prvenstvene tablice s 20 bodova, dok je Rudar sedmi sa 17 bodova.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić – direktor RK Zamet i Tomislav Kvastek – igrač RK Zamet.

”Iza nas je sezona u kojoj smo natjecanje završili u Ligi za ostanak. Malo je nedostajala da se kvalificiramo u Ligu za prvaka, ali ozlijeđene ključne igrače u posljednja tri kola nismo uspjeli nadomjestiti. Iako je sve ovisilo o nama, izgubili smo dvije ključne domaće utakmice. Ove godine ostanak u najvišem rangu hrvatskog natjecanja smo osigurali već nakon polovice razigavanja odigravši u prvih pet kola bez poraza te čestitam treneru i igračima na tome.”, rekao je – direktor RK Zamet Vedran Babić.

”Rudaru će ova utakmica mnogo značiti obzirom da se nalaze u zoni za ispadanje i u poziciji su da s eventualnom pobjedom u subotu možda izbjegnu kvalifikacije za ostanak u Paket24 Premijer ligi. Rudar smo pobjedili u gostima, nije to bila lagana utakmica ali smo upisali važnu pobjedu. Mi ćemo svakako dati sve od sebe da ovu natjecateljsku sezonu završimo pobjedom na domaćem parketu i vjerujem da ćemo uzeti 2 boda.”, rekoa je Tomislav Kvastek.

Utakmica protiv Rudara igra se u subotu, 7. svibnja s početkom u 18 sati u Centru Zamet, a utakmicu sude Josip Cepanec i Dalibor Dragočajac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari