DRUGA HNL

Marinko Koljanin je novi trener Orijenta 1919, u klubu opća mobilizacija pred kraj prvenstva

Foto. Riportal

Na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije na Krimeji predsjednik kluba Saša Matijaš objavio je očekivanu odluku

“U preostala četiri kola Druge HNL klupu Orijenta 1919 preuzet će dopredsjednik kluba Marinko Koljanin. Najlogičnije je to rješenje s obzirom da je do kraja prvenstva jako malo vremena i svaki novi trener ne bi se stigao dovoljno pripremiti za izazovan zadatak koji je pred nama – očuvanje drugoligaškog statusa. A Marinko Koljanin je neprestano uz momčad, ima ogromno iskustvo u nogometu pa i na trenerskoj klupi”, objavio je predsjednik HNK Orijent 1919 Saša Matijaš na izvanrednoj konferenciji za medije održanoj danas prijepodne na Krimeji.

Marinko Koljanin, iako nije zaposlenik kluba, prihvatio se teške zadaće u želji da pomogne ostvariti toliko željeni cilj.

“Iako ne volim taj ‘ratni’ rječnik, u klubu je na snazi opća mobilizacija – od predsjednika Kluba pa nadalje, svi imamo zajedničku želju – prekinuti niz loših rezultata i održati Orijentu 1919 ‘glavu iznad vode’, odnosno očuvati drugoligaški status. Iako bi se puno toga moglo reći o tome kako je došlo do ove situacije – da upadnemo u izrazito loš rezultatski niz – mislim da nije vrijeme za to. Pogrešno bi bilo sada, nakon četiri mjeseca od toga, razgovarati o prijelaznom roku i ozljedama bitnih igrača poput Tadejevića i Švrljuge, žutim kartonima i slično. Za mene su jednostavno ovi igrači koji su na raspolaganju najbolji igrači, to smo mi, Orijent, i dat ćemo sve od sebe da u naredna četiri kola idemo na sve pobjede. Pogrešno bi bilo kalkulirati i igračima reći “sakupimo još 2-3 boda i bit će nam to dovoljno za opstanak”, moramo u svakoj utakmici ići na pobjedu, pa i na prvoj sljedećoj protiv Dinama II”, rekao je Koljanin koji je uvjeren u uspješno ispunjavanje zadatka koji je pred njim i momčadi Orijenta 1919.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari