RUKOMET - PREMIJER LIGA ZA OSTANAK

U subotu Zamet dočekuje Spačvu; Tin Viskić i Marko Pikec pozvani u juniorsku reprezentaciju Hrvatske

Foto: Riportal

Zamećani trenutno s ekipom Trogira dijele prvo mjesto Lige za ostanak s 15 bodova

U Centru Zamet održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena domaća utakmica 4. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak u kojoj rukometaši Zameta dočekuju ekipu Spačve.

U dosad odigrana 3 kola Zamet je upisao dvije pobjede i jedan neodlučen susret. Zamećani trenutno s ekipom Trogira dijele prvo mjesto Lige za ostanak s 15 bodova, u ligi koja broji 10 klubova.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić – direktor RK Zamet te igrači Marin Sorić i Marko Pikec.

”Želio bi čestitati Tinu Viskiću i Marku Pikecu na pozivu u juniorsku reprezentaciju Hrvatske koja se okuplja idući tjedan. Svojim su radom to zaista i zaslužili i vjerujem da im je to odlična motivacija za daljnji rad.”, čestitao je mladićima Vedran Babić i dodao:

Foto: Riportal/R.Z.

“Što se tiče dosadašnjeg dijela Lige za ostanak možemo biti itekako zadovoljni obzirom da smo upisali dvije pobjede i jedan neodlučeni susret u prošlom koluu Dubravi. Čestitam još jednom treneru i igračima na tom osvojenom bodu s obzirom da više od pola ekipe nije treniralo u tjednu uoči utakmice zbog viroze. Nneki igrači su odigrali i utakmicu pod povišenom temperaturom.”, otkrio je – direktor RK Zamet.

”Spačva je protivnik koji je uvijek neugodan i moglo bi se reći da nam na domaćem terenu odgovaraju, ali moramo se kvalitetno pripremiti i na pravi način krenuti u utakmicu. Njihova trenutna pozicija na tablici sigurno nije mjerodavna jer imaju kvalitetnu ekipu koja u svojim redovima ima dosta iskusnih igrača. Svi ćemo biti u kadru u subotu i s pravim pristupom i prvenstveno sa željom kao u protekloj utakmici vjerujem da ćemo doći do 2 boda, obzirom da ćemo imati još više snage i taktičkih mogućnosti zbog dobrih treninga kroz ovaj tjedan.”, rekao je Marin Sorić.

”Vratili smo se svi nakon tjedan dana slabijeg treniranja zbog dosta bolesti u ekipi i spremno dočekujemo utakmicu protiv Spačve. Utakmica sigurno neće biti laka i morat ćemo pružiti svoj maksimum. Uz ostvarenu pobjedu protiv Spačve sigurno bi bilo lakše u nastavku sezone i mirnije bi mogli ulaziti u utakmice koje nam slijede. Nama mlađim igračima nije baš lako igrati ovako teške utakmice s velikom odgovornošću, ali uz pomoć iskusnijih igrača i sugestija trenera ipak je nešto lakše igrati Ligu za ostanak u kojoj je svaki bod izrazito važan.”, rekao je sve bolji mladi strijelac Zamećana Marko Pikec.

Utakmica protiv Spačve igra se u subotu 12. ožujka s početkom u 18 sati u Centru Zamet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari