INTERES VELIK

U zadnji tren omogućen prijenos utakmice Rijeka- PAOK! Evo gdje gledati

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Utakmicu PAOK-a i Rijeke u play-offu za ulazak u skupine Konferencijske lige ipak ćete moći gledati u TV prijenosu jer je RTL televizija otkupila TV prava.

Do prije svega nekoliko sati mislilo se da prijenosa u Hrvatskoj neće biti jer nijedna hrvatska televizija dotad nije otkupila prava za prijenos utakmice, piše Index.

Navijači Rijeke bili su bijesni su zbog toga, danima su tražili od hrvatskih televizija da se omogući prijenos ključne utakmice za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Sada se ipak situacija naglo promijenila, pa će se susret moći pratiti na TV kanalu.

Navijače je posebno ljutilo što je cijena prijenosa koju nitko nije htio platiti iznosila 12 tisuća eura. Toliko su Grci tražili za preuzimanje signala. Hrvatska nogometna televizija je pokušala dogovoriti prijenos, ali joj je ovaj iznos preskup. Za HTV, koji godišnje plaćamo milijardu kuna, to nije preskupo, ali očito je njihova procjena da ne postoji dovoljan interes za ovu utakmicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari