OTIŠAO NA NEBO MARADONI

UMRO JE PELÉ Otišao je vjerojatno najbolji nogometaš svih vremena

Edson Arantes do Nascimento Pelé preminuo je danas u 83. godini

Umro je po mnogima najbolji nogometaš ikad, veliki Pele.

Edson Arantes do Nascimento Pelé, brazilski nogometni genij, nije izdržao. Posljednjih dana borio se hrabro, bilo je jasno kako nas Pele napušta. Tu posljednju utakmicu hrabro je odigrao, onako, za kraj priče. Jedne velike životne i sportske, one o kojoj će generacije pričati, proučavati, diviti se…

Otišao je Edson Arantes do Nascimento Pelé na nebo Maradoni, još jednom velikanu koji nas je napustio. Edson Arantes do Nascimento Pelé preminuo je danas u 83. godini života.

AFP javlja kako je nogometna ikona Pele, po mnogima najveći nogometaš ikad, otišao na nebo, a njegova obitelj objavila je priopćenje:

“Sve što jesmo, jesmo zahvaljujući tebi. Volimo to nemoguće i beskrajno. Počivaj u miru”, napisala je kćer Kely Nascimento, piše Net.hr.

Edson Arantes do Nascimento Pelé borio se s rakom debelog crijeva, a posljednjih tjedana bio je na palijatalnoj skrbi. Članovi njegove obitelji opraštali su se posljednjih dana od Peléa, svog oca, djeda, strica.

Pele je smatran jednim od najboljih nogometaša svih vremena, a jedini je igrač koji je Svjetsko prvenstvo osvojio tri puta (1958, 1962, 1970).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari