BUDUĆNOST BIJELIH

Upoznajte nadolazeće zvijezde HNK Rijeke: Noel, Strahinja i Borna su mlade nade koje kucaju na vrata prve ekipe!

Noel Bodetić, Borna Panić, Strahinja Tešović… Ako niste još čuli za ova imena, velika je vjerojatnost da ćete ih u skoroj budućnosti pobliže upoznati u bijelom dresu.

Bodetić, Panić i Tešović popisali su profesionalne ugovore s HNK Rijeka produživši svoju vjernost klubu. HNK Rijeka je tako još jednom dokazao svoj stav i vjeru u mlade igrače koji su dokazali svoju kvalitetu na travnjaku.

Radi se o igračima koji odlično igraju u juniorskom uzrastu i polako kucaju na vrata prve ekipe sljedeći put Matije Frigana, Veldina Hodže, Nike Galešića, Ivana Smolčića, Adriana Libera… Igrača koji su zacrtanim putem kroz uzraste Škole nogometa i posudbe u niželigašima iscrtali svoj nogometni put prema prvoj ekipi Rijeke u kojoj danas pružaju odlične igre.

Bodetić je u Rijeku stigao 2018. godine i ustalio se na lijevom boku u svim uzrastima. Radi se o motoričnom igraču, odličnih odlika u kojima se za publiku posebno ističe sjajan udarac, te milimetarski točan ubačaj. Bodetić plijeni svojim nastupom na travnjaku i pristupom, te ne iznenađuje da u odličnoj juniorskoj ekipi ove sezone nosi kapetansku traku, te je član mlađih uzrasta hrvatskih reprezentacija.

O kvaliteti Borne Panića dovoljno govori činjenica da je 2019. godine otišao u Juventus. Radi se o velikom talentu, izrazite nogometne kvalitete. Kao ulazni junior standardno igra i motor je ekipe koja se ove sezone bori za naslov prvaka. Krasi ga ogroman kapacitet trke, odlična tehnika, igrač koji radi razliku u sredini terena i koji ima veliki potencijal da u budućnosti bude stožeran igrač prve ekipe. Poput Bodetića i Panić je član mlađih uzrasnih reprezentacija Hrvatske.

Novopridošlo ime u riječkim redovima je Strahinja Tešović, zadnji vezni koji je ujedno reprezentativac Crne Gore do 19 godina. Tešović je doveden kao veliki potencijal, igrač velikog kapaciteta na uvijek potrebnoj poziciji, a o njegovoj kvaliteti dovoljno govori da su ga u svoje redove htjeli dovesti Partizan i Crvena zvezda.

Noel Bodetić, Borna Panić i Strahinja Tešović, samo su neka od imena u nizu niza talenata koji u posljednje vrijeme plijene pažnju u Školi nogometa Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka u kojoj svaki dan vrijedno treniraju veliki broj mladih nogometaša.

Naši juniori ove sezone igraju odlično, bore se za naslov prvaka i sanjaju da jednog dana zaigraju u prvoj momčadi Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari