HRVATSKO VESLAČKO PRVENSTVO

Uspjeh veslača i veslačica “Jadrana” na Jarunu

Veslačice i veslači riječkog Jadrana uspješnim nastupom na prvenstvu zaključili su prvi dio veslačke sezone.

Naslove viceprvaka Hrvatske ostvarili su Lana Tucić u samcu za juniorke, Stilin Antonia i Mencer Elena u dvojcu na pariće za juniorke B, Nina Mrak u samcu za kadetkinje i Turković Mirta, Grozdanov Una, Bukša Matea i Pivac Mia u četvercu na pariće za kadetkinje.

Broncu na prvenstvu Hrvatske osvojili su Lana Tucić i Stilin Antonia u dvojcu na pariće za juniorke i Radovčić Dora i Kruljac Leona u dvojcu na pariće za kadetkinje. Četvrta mjesta osvojili su Liza Krzyk i Antonija Tadić u dvojcu za juniorke, Liza Krzyk u lakom samcu za juniorke.

Uz navedene ističe se 3. mjesto u samcu za juniore Vite Budimira, 1. mjesto u B finalu kadetskog dvojca na pariće sastava Kinkela Eni i Budimir Lucija te 2. mjesto u B finalu kadetskog četverca sastava Ožanić Domagoj, Barbalić Dario, Čutul Mauro i Žagar Fran.

Pred riječkim veslačicama i veslačima sada je zaslužena ljetna pauza, a nastavak sezone počinje od polovice kolovoza.

Početkom rujna kreće i nova škola veslanja za sve nove veslačice i veslače te se pozivaju svi zainteresirani da nam se jave putem društvenih mreža ili izravno na Delti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari