UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte što je preživio Fernando Alonso u prvoj utrci sezone F1 u Melbourneu!

Utrku u kojoj je pobijedio Nico Rosberg ipak je obilježila teška nesreća španjolskog vozača koji je ludom srećom izbjegao teže ozljede ili smrt!

https://www.youtube.com/watch?v=yQhyHuWLJMI

U australskom Melbourneu prvom utrkom sezone startala je nova F1 sezona. U uzbudljoj utrci pobjedu je nakraju izvojevao Nico Rosberg u Mercedesu ispred kolege iz momčadi Lewisa Hamiltona i Ferrarijevog Sebastiana Vettela koji je vodio do velike nesreće McLarenovog Fernanda Alonsa.

A upravo je šokantna Alonsova nesreća događaj koji je obilježio utrku, iz kojeg je španjoslki vozač samo pukom srećom izvukao živu glavu. Sve se dogodilo kada je Španjolac pokušao prestići Estebana Gutierreza no učinio je to loše pa je nakon dodira sa zadnjim krajem Gutierrezova bolida „katapultiran u zrak. Alonsov bolid prevrnuo se nekoliko puta, a na kraju su Alonso i Gutierrez zagrljeni napustili stazu.

Nesreća je prekinula utrku na 22 minute. Ferrari se potom odlučio kockati sa supermekanim gumama što je Vettela vjerojatno koštalo pobjede. Četvrti je bio Daniel Ricciard iz Red Bulla, peti Felipe Massa iz Williamsa, a sjajan debi za Haas imao je Roman Grosjean koji je završio šesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari