NA OKUPU NAKON BRONCE

Vatreni danas igraju prvu utakmicu kvalifikacija za Euro. Opraštaju se Lovren i Strinić

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Neposredno prije utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 20.45 igra protiv Walesa svoju prvu utakmicu nakon osvajanja bronce na SP-u u Kataru. Na rasprodanom Poljudu Vatreni tako otvaraju kvalifikacije za Euro iduće godine. Izbornik Zlatko Dalić je minimalno izmijenio momčad u odnosu na Mundijal.

Ulaznica u prodaji za ovaj spektakl odavno nema, iako su one osvanule u internetskim oglasnicima, gdje se prodaju za višestruko veću svotu nego što su stajale u službenoj prodaji. Ulaznice se, naime, prodaju za 150 eura, što je pet puta veća cijena od originalne.

Posebna koreografija

Hrvatski nogometni savez potrudio organizirati pravi spektakl u prvoj utakmici Hrvatske nakon osvajanja bronce u Katru. Osim same utakmice, gledatelje čeka i zanimljiv sadržaj prije utakmice.

Za sjajnu atmosferu na Poljudu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove i najaviti nogometni spektakl na “poljudskoj ljepotici”. Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova Vatrenih u bijeloj ili plavoj varijanti.

Radi veličanstvene koreografije ispunjenih poljudskih tribina, pozivaju se navijači da prilikom izlaska igrača iz tunela mašu šalovima, a tijekom izvođenja himne iste podignu kako bi vizura stadiona bila još upečatljivija.

Oproštaj bivših Vatrenih

Neposredno prije utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića, koji su ostavili dubok trag među Vatrenima. Dejan kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce, Ivan kao srebrni iz Rusije.

Vrata poljudskog stadiona otvaraju se od 18:30 sati, a u krugu stadiona bit će organizirana kvalitetna ponuda hrane i pića, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari