VAŽNA PROVJERA: Rijeka u srijedu protiv Celja igra generalku pred Ligu prvaka

Nogometaši Rijeke u srijedu (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) dočekuju slovensko Celje u posljednjoj pripremnoj utakmici pred prvi ogled ove sezone idućeg utorka u 2. pretkolu Lige prvaka

Za ogled protiv Celja bit će otvorena zapadna i istočna tribina, cijena ulaznica za zapad je 30 kuna, istok 20 kuna, dok je za djecu do 14 godina 10 kuna u svim sektorima.

Vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2017./2018. imaju besplatan ulaz na svoju tribinu, a pretplatnici koji su kupili komplet ulaznica za sjevernu tribinu imat će besplatan na istočnu tribinu.

Ulaz na stadion otvara se u 19 sati, a zapadna blagajna radit će od 15 do 21 sat te se u isto vrijeme mogu kupiti kompleti ulaznica za iduću sezonu, dok će istok biti otvoren od 19 do 21 sat.

Ulaz na parking imaju vlasnici parkirnih karti iz prošle sezone, dok svi ostali navijači mogu parkirati na državnoj cesti D427 na kojoj će vrijediti regulacija prometa koja je vrijedila na prvenstvenim utakmicama prošle sezone.

Za ogled protiv Celja parking je na državnoj cesti dopušten od 18 do 23 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari