STIŽU OSVAJAČI MEDALJA

Veslački klub Jadran ovog vikenda organizira ’24 sata Jadrana’, pogledajte jedinstveno natjecanje

Ilustracija

U petak i subotu, 2. i 3. veljače 2024. godine, od 15 sati

U prostorima Veslačkog kluba Jadran na Delti u petak, 2. veljače u 15 sati započet će sportsko-revijalno događanje ”24 sata Jadrana”.

Na spravi za veslanje – ergometru, veslat će se neprekidno 24 sata, a cilj je dostići udaljenost od 360 proveslanih kilometara.

Veslači i veslačice će se izmjenjivati na spravi u različitim vremenskim intervalima, a nastupit će članovi svih dobnih kategorija Veslačkog kluba Jadran, veterani i simpatizeri kluba, od 14 do 74 godine starosti.

Među veslačima će se naći osvajači medalja na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima.

Događanje se organizira s ciljem popularizacije veslanja kao sporta i oblika rekreacije te se pozivaju svi zainteresirani da tijekom trajanja ‘’24 sata Jadrana” posjete Veslački dom na Delti kako bi se upoznali s ovim sportom, dobili više informacija o treninzima i Školi veslanja te kako bi podržali veslače u njihovom podvigu.

”24 sata Jadrana” ujedno je uvod u nadolazeće natjecanje Croatia Indoor čije će se, jubilarno 10. izdanje, održati u Rijeci, 17. veljače, u Sportskoj dvorani Zamet.

Croatia Indoor najveće je natjecanje u ergometrima u ovom dijelu Europe te jedino u službenom kalendaru Međunarodnog veslačkog saveza (FISA), a o atraktivnosti ovog natjecanja govori i to što na njemu redovito nastupaju najbolji hrvatski veslači – braća Sinković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari