VIAREGGIO CUP: Juniori Rijeke u osmini finala danas protiv Torina

Juniori Rijeke u osmini finala Viareggio cupa igrat će protiv Torina. Utakmica će se odigrati u srijedu 21. ožujka u 15 sati na stadionu Brizzi u mjestu Margine Coperta

Rijeka je osminu finala ostvarila pobjedama protiv Euro New Yorka 2:0, Beneventa 2:0 i remijem s Juventusom (1:1). Torino je plasman u drugi krug osigurao pobjedama protiv Paganesea 2:0, Perugije 3:1 i Kine (U-19) 1:0.

Rijeka u ovoj utakmici ne može računati na Milana Ristovskog i Jasmina Čelikovića koji su se priključili reprezentacijama, dok Ivan Lepinjica ne može nastupiti zbog kartona.

– Očekuje nas teška utakmica. Torino je u skupini pokazao snagu upisavši tri pobjede i morat ćemo biti na najvišoj razini da bismo ostvarili plasman u četvrtfinale. U prve tri utakmice smo pokazali da možemo igrati na najvišoj razini i vjerujem da ćemo Rijeku predstaviti u najboljem svijetlu, rekao je Renato Pilipović, trener juniora Rijeke.

Ostali parovi osmine finala: Inter – Pro Verceli, Genoa – Spezia, Venezia – FK RFS, Milan – Parma, Juventus – Rappresentativa Serie D, Empoli – Fiorentina, Cagliari – Sassuolo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari