AH, TA ARMADA! Nisu izdržali u „ljutnji“ ni cijelu utakmicu, pogledajte pjesmu i navijanje nakon utakmice!

Navijači Rijeke jednostavno do bola vole svoj klub! I kada pokušaju kratkom akcijom „nenavijanja“ protestirati zbog ponekog kiksa voljene momčadi, pokleknu već kod prve akcije Bijelih…

Tako su i danas pripadnici Armade izvješenim transparentom na istočnoj tribini izazvali osmijeh simpatije kod širokog navijačkog puka. Napisali su kratko i vrlo jezgrovito: “DANAS ĆEMO NAVIJATI KAKO STE VI U KOPRIVNICI IGRALI” odlučivši najveći dio utakmice mirno sjediti na stolicama, bez (pre)glasnog navijanja i pjevanja navijačkih pjesama.

No neki se nisu mogli suzdržati od povika odobravanja i ohrabrenja već na početku utakmice jer su Bijeli vrlo brzo svojom igrom i pogocima ponovno navukli osmijeh na lica navijača.

A negdje oko 60. minute ovaj mali „bojkot“ posve je (dogovorno) puknuo, i s istoka se ponovno zaorila navijačka pjesma! I ne samo to, najvjerniji navijači ponovno su se na tribinama zadržali gotovo sat vremena nakon završetka utakmice pjevajući navijačke himne posvećene Bijelima, a to se nastavilo i podno istočne tribine što možete vidjeti na fotografijama i priloženom videu kojeg je snimio Saša Noah Lučić.

Bravo Armada, najbolji ste! „Forza Rijeka nek zaori se…!“

Foto i video: Saša Noah Lučić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari