PORUKA LJUBAVI

Armada “na sjeveru” istakla ogroman transparent, skandirali i pjevali dugo nakon utakmice, igrači ih izašli pozdraviti

Foto: Riportal

Odlična predstava igrača Rijeke protiv Slaven Belupa i vrijedna pobjeda izazvala je odličnu reakciju na tribinama

Ako oduzmemo “prazna sjedala” zbog protuepidemijskih mjera HNS-a, Rujevica je bila ponovno gotovo u potunosti ispunjena! Navijači nisu željeli propustiti priliku pozdraviti junake iz Kopenhagena koji su u Danskoj izvojevali povijesnu pobjedu i još jedan ulazak u grupnu fazu Europske lige.

Armada je to učinila velikim transparentom istaknutim na sjevernoj tribini na kojem je stajalo: “Mnogi danski vjetrovi bogato pušu, imaju snagu al` nemaju dušu, hrabrost vaših srca od svega je jača, Nevera s Kvarnera nad Europu se vraća!!

Mnogi bi bijelima oprostili i nešto lošiju igru nakon bitke u Kopenhagenu prije samo tri dana, no nogometaši Rijeke su možda i iznenadili odličnom nogometnom izvedbom!

Prepoznali su to i najvjerniji navijači koji su na sjevernoj tribini ostali skandirati i pjevati bijelima dobrih 45 minuta nakon kraja utakmice.

Čuli su to i igrači te su izašli iz svlačionice 45 minuta nakon kraja utakmice pozdraviti najvjernije navijače kojima su podijelili i razne rekvizite.

Prekrasan kraj jedne divne nogometne večeri!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari