Armada pozdravlja šampione, Damir Mišković „pozdravlja“ HNS!

“Izađite na balkone pozdravite šampione” orilo se na stadionu HNK Rijeka nakon utakmice 23. MAXtv Prve lige između Rijeke i Lokomotive u kojoj su riječki nogometaši ostvarili još jednu važnu pobjedu

Izabranici Matjaža Keka produžili su ovoga puta boravak na travnjaku vrativši se pozdraviti navijače i s njima proslaviti još jednu važnu pobjedu.

Ujedno, bila je to dobra prilika da se navijači počnu zagrijavati za gostovanje kod Hajduka iduće subote u još jednoj važnoj utakmici za riječke ambicije.

Slavlju se pridružio i predsjednik Damir Mišković koji je stigao u Rijeku svjedočiti 19. prvenstvenoj pobjedi i naravno proslaviti zajedno s igračima i navijačima koji su je zajedno ostvarili.

Kako se čuje iz izvora bliskih Damiru Miškoviću, on će zbog „poslovnih obaveza“ (to će vjerojatno biti službeno obrazloženje) „pozdraviti“ i Hrvatski nogometni savez, odnosno dati konačnu ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a.

Podsjetimo, Mišković je to protekle polusezone već (uvjetovano) učinio (OVDJE), zahtijevajući korjenite promjene u sudačkoj organizaciji. Međutim, kako se po tom pitanju proteklih mjeseci nije učinilo ama baš ništa – štoviše, „natezanje“ u korist jednoga kluba, Mamićevog Dinama, samo se intenziviralo – ovakva odluka predsjednika Uprave riječkoga prvoligaša mogla se i očekivati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari