'RIJEKA ĆE POBIJEDITI'

Video | Braća Sharbini uoči Jadranskog derbija: Rijeka u Splitu neće izgubiti!

Screenshot Kanal Ri

Nogometaši Rijeke sutra putuju na Jadranski derbi s Hajdukom. Za obje strane igrali su i ponajbolji igrači Rijeke, braća Sharbini koji donose prognozu subotnje utakmice

Ahmad, najbolji strijelac Rijeke u povijesti i Anas – za mnoge najbolji igrač koji je nosio bijeli dres – složni: Rijeka u Splitu neće izgubiti!

Što su još poručili, pogledajte u videu:

Novinar: LARRY AMBROZICH
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

Najdraži su to golovi braće Sharbini u dresu Rijeke. Danas obojica trče niželigaškim terenima, no prvoligaške uspomene s najvećih derbija još su svježe.

Obojica su silom prilika morali bijeli dres zamjeniti bilim, stoga najbolje znaju o kakvim se ulozima radi.

Rijeku od trećeg Hajduka dijeli jedan bod, stoga niti pobjeda niti poraz za obje ekipe neće biti presudni u borbi za naslov prvaka.

“Baš bi mi bilo jako drago da Rijeka pobjedi.. Ipak, Hajduk je napravio dobru ekipu s Kalinićem a igra se pred punim Poljudom. No imamo šanse, Rijeka će tražiti šanse kroz kontre.”, kaže Anas Sharbini, bivši igrač HNK Rijeke za Kanal Ri.

“Ja mislim da je ključ u tome da Rijeka izdrži 15 minuta. Hajduk će napasti uz pomoć svoje publike. I kad smo mi igrali, dogovorili bi se da prvih 10-15 minuta pokušamo zadržati nulu – počet će negodovanje s tribina jer je to tako normalno kod njih – i bit će lakše Rijeci igrati u nastavku”, mišljenja je Ahmad Sharbini, bivši igrač HNK Rijeke.

Ako je pitati neke buduće Sharbinije, dileme oko ishoda subotnje utakmice nema.

Da je neko drugo vrijeme zasigurno bi baš kao nekada zabijali braća Sharbini, no danas se možemo samo poigrati prognozama.

Kako god završilo za Rijeku nema, kako bi Anas rekao, tragedije, jer tri boda protiv Hajduka ili Hrvatskog dragovoljca na ljestvici jednako vrijede, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari