DARIA MEDVEDEVA

Ovo će odjeknuti: Žena najboljeg tenisača svijeta iz Rusije nosila ukrajinske boje na meču

Screenshot

Danil i Daria Medvedev upoznali su se davnih dana, a oženili su se 2018. godine nakon nekoliko godina hodanja.

Daria Medvedeva, supruga novopečenog najboljeg tenisača svijeta Danila Medvedeva, nosila je odjeću ukrajinskih boja tijekom meča njenog muža na ATP 500 turnira u Acapulcu.

Danil i Daria Medvedev upoznali su se davnih dana, a oženili su se 2018. godine nakon nekoliko godina hodanja. Oboje su odrasli u Moskvi, a njena modna odluka tijekom uspjeha karijere njenog muža velika je podrška Ukrajini.

Ruski tenisač u ponedjeljak će postati najbolji tenisač svijeta nakon što je Novak Đoković izgubio u osmini finala u Dubaiju. Time će Medvedev postati tek peti tenisač koji je postao svjetski broj 1 od 2004. kada je na to mjesto došao Roger Federer.

 

U polufinalu turnira u Acapulcu Medvedev će ponovno odmjeriti snage sa Španjolcem Rafaelom Nadalom, koji je s rezultatom od 6-0, 7-6 pobijedio Tommyja Paula. Podsjetimo, njih dvojica susrela su se u finalu Australian Opena u jednom od najboljih finala tog Grand Slama svih vremena, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari