Ćiro odbrusio voditeljici: Da izvinete, je** mi se za Norvešku i Mađarsku

Foto: screenshot youtube

 

Voditeljica je Ćiru upitala za prognozu susreta između Norveške i Mađarske, no odgovor koji joj je slavni trener ponudio zasigurno nije očekivala

Počele su dodatne kvalifikacije za EURO 2016. godine u Francuskoj. Prvi susret u četvrtak su odigrale Norveška i Mađarska, a gosti su slavili rezultatom 1-0.

U petak navečer  odigrana je prva utakmica drugog meča dokvalifikacija za EP u Francuskoj u kojem BiH protiv Irske pokušava prekinuti svoju neugodnu tradiciju posrtanja u dokvalifikacijama i nakon SP-a u Brazilu 2014. godine izboriti svoje drugo veliko natjecanje u nizu.

Utakmica u Zenici je sinoć završena rezultatom 1:1, a televizijsku uvertiru u susret nezaboravnom je učinio  proslavljeni  i “vječiti” trener Miroslav Blažević.

Ćiro se u četvrtak navečer javio uživo u emisiji na javnoj televiziji Bosne i Hercegovine, a voditeljica ga je upitala što misli kako će završiti susret Norveške i Mađarske koji je u tom trenutku još uvijek bio u tijeku.

“Čujte, u ovakvim kvalifikacijskim utakmicama vrlo je teško prognozirat. Tim više što je vaš sugovornik Ćiro Blažević vrlo loš prognozer. Ja vjerujem da sam nogometni stručnjak, ali ne bih se upuštao u prognoze. Priželjkivanja su da mi pobijedimo Irsku, a da izvinete, Je** mi se za Mađarsku i Norvešku”, izjavio je Ćiro.

https://www.youtube.com/watch?v=1S8Gmfo54d4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari