VIDEO: ČUDESNE OBRANE Velimir Radman: Aplauz publike pamtit ću cijeli život!

Velimir Radman doživio je ovacije publike nakon pripremne utakmice Rijeke i Lošinja na stadionu HNK Rijeka. Možda nije bilo u dresu najdražeg kluba, ali Radman je u pripremnoj utakmici na vratima Lošinja pokazao zašto je svojevremeno nosio dres Rijeke.

Tijekom utakmice Radman, inače trener u Školi nogometa HNK Rijeka, sjajnim je obranama održao Lošinj u igri do posljednjeg trenutka.

– Osjećaj koji sam imao kod aplauza publike nešto je ću pamtiti cijeli život. To je nešto što me ispunilo kao čovjeka koji je cijeli život vezan uz Rijeku i koji je branio u prvoj momčadi. To je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi u poznim igračkima godinama – rekao je Velimir Radman.

– Uživao sam u svakom trenutku, a isto vrijedi i za moje suigrače iz Lošinja. Zato se ovim putem želim zahvaliti svima u HNK Rijeka što su nas pozvali. Mislim da smo opravdali status ozbiljne momčadi i da smo pružili dobar otpor Rijeci u granicama naših mogućnosti. Golmanu je lakše braniti kada zna da će imati posla. Rijeka je dominirala kroz utakmicu tako da sam morao nešto obraniti – rekao je skromno Radman koji je poput mnogih oduševljen novim kampom HNK Rijeka.

– Kamp je jedno odlično zdanje na koje svi Riječani mogu biti ponosni, od svlačionice preko terena i pratećeg sadržaja. Vjerujem da će se svi eventualni nedostaci koji postoje vrlo brzo ukloniti i da ćemo svi uskoro još više uživati – ustvrdio je Radman kojem je primarni angažman rad s mladim vratarima u Školi nogometa HNK Rijeka u kojoj radi nešto više od godinu dana.

– Nakon igračke karijere bio je logičan slijed da postanem trener. Vidio sam se u tom poslu, mislim da imam što ponuditi mladim vratarima. U Školi nogometa HNK Rijeka ima četiri, pet vrhunskih mladih vratara i moja zadaća, ali i svih trenera, jest da stvorimo vratara za prvu ekipu – zaključio je Velimir Radman. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari