DARKO VELKOVSKI ZA “RIJEČANIN”: Jedva čekam povratak na teren!

Foto: Mateo Levak

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Inter u utakmici 29. kola Hrvatski telekom Prve lige

Nažalost, u konkurenciji za nastup nije i Darko Velkovski, mladi i pouzdani branič Bijelih koji je do prije desetak dana slovio za jednu od glavnih uzdanica trenera Igora Bišćana u momčadi Rijeke.

Ozljeda je simpatičnog makedonskog reprezentativca spriječila u naumu da do kraja sezone “zakapari” jedno od dva mjesta u srcu obrane Bijelih. Ipak, nije riječ o toliko teškoj neugodnosti pa ćemo Darka ponovno vidjeti u ekipi u trenucima kada se bude zaključivala sezona.

Razdoblje između rehabilitacije i odmora Darko najradije krati na Rujevici pa smo ga na stadionu odnosno kampu HNK Rijeke i zamolili za kratki razgovor za čitatelje portala Riječanin.

Darka smo upitali kada će zaliječiti ozljedu, je li zadovoljan statusom u ekipi i kako vidi grad Rijeku, sada već više od pola godine kako je stanovnik Kvarnera….

Dobili smo neke zanimljive odgovore, pogledajte video!

Ulaznice za subotnji ogled možete kupiti u četvrtak i petak od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

U subotu, na dan utakmice, zapadna blagajna radit će od 15, dok će istočna biti otvorena od 17 sati.

Cijene ulaznica možete pronaći ovdje

Ulaznice možete kupiti i online

Foto & video: Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari