Damir Mišković: Radit ćemo da napravimo ono što smo oduvijek planirali za Kantridu

“Očekujemo izgradnju stadiona, na ovome radimo godinu dana s investitorima i današnji Memorandum je samo jedan dio tog rada.”, rekao je Mišković u Dubrovniku

Na Summitu 16+1 u Dubrovniku potpisan je Memorandum razumijevanja između kineskog invetsitora, Top International Engineering Corporation i tvrke Stadion Kantrida d.o.o. o izgradnji budućeg stadionskog kompleksa Kantrida.

Potpisnici za Stadion Kantrida d.o.o. bili su Damir Mišković i Dean Šćulac, a predsjednik Rijeke tom je prigodom novinarima kazao kako je prije svega sam summit odlična stvar za Hrvatsku, a nakon toga osvrnuo se i na potpisani memorandum:

“Prvo bih se zahvalio premijeru, Vladi i Hrvatskoj gospodarskoj komori, te svima koji su sudjelovali u ovako jednoj fantastičnoj stvari za Hrvatsku i vidjet će se sigurno u budućnosti da će sve ići nabolje, u investicije što možda dosad nismo imali. A što se nas tiče, potpisali smo Memorandum razumijevanja za stadion Kantrida i u narednim mjesecima radit ćemo na tome da sve to završimo i da napravimo ono što smo oduvijek planirali za Kantridu. Očekujemo izgradnju stadiona, na ovome radimo godinu dana s investitorima i današnji Memorandum je samo jedan dio tog rada.”.

Mišković je kazao kako se potpisivanje Memoranduma fantastično poklopilo sa summitom te kako se nada da će u izgradnji stadiona sudjelovati i hrvatske tvrtke.

O broju mjesta za gledatelje na stadionu i ostalim tehničkim detaljima Mišković nije mogao govoriti s obzirom da će o tome, kako je rekao, odlučiti investitor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari