DOBRODOŠAO NATRAG! Bezjak: Svi ćemo dati sve od sebe za naslov prvaka

Dogovorili smo se s Darmstadtom da je ovo najbolje za mene i klub, rekao je Roman Bezjak

Roman Bezjak novo je, staro ime u redovima HNK Rijeka. Slovenski napadač u utorak se vratio u Rijeku u kojoj će provesti na posudbi do kraja sezone, a u srijedu je službeno predstavljen u press centru.

Romana nije trebalo previše predstavljati, do prije nekoliko mjeseci bio je udarna igla riječkog napada prije nego što je otišao u njemački Darmstadt.

– Zadovoljan sam što je postojala opcija da se vratim u Rijeku. Dogovorili smo se s Darmstadtom da je ovo najbolje za mene i klub, rekao je Roman Bezjak po povratku u Rijeku.

Rijeka u drugi dio sezone ulazi sa šest bodova prednosti ispred Dinama.

– Već prošle sezone imali smo cilj osvojiti prvenstvo. Nismo uspjeli, sada imamo novu priliku i svi ćemo dati sve od sebe da taj cilj ostvarimo. U Rijeci se pokazalo da nema veze koji igrači odlaze, ekipa se uvijek posloži i nema straha kada netko ode. Povratak u Rijeku je najbolja moguća opcija, ustvrdio je Bezjak.

– Zadovoljstvo mi je pozdraviti Romana, svi znamo što je već napravio u Rijeci i drago nam je da ćemo imati priliku ponovo ga vidjeti u našem dresu. Prilagodba bi trebala trajati dvije do tri sekunde. Romane sretno i želim ti da nastaviš gdje si stao, rekao je Ivan Mance.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari