HNK RIJEKA U NEDJELJU U VINKOVCIMA Matjaž Kek uoči Cibalije: Igrači imaju karakter i kvalitetu

Nogometaši Rijeke vraćaju se svojim obavezama u prvenstvu nakon prvenstvene pauze i u okviru 8. kola MAXtv Prve lige u nedjelju gostuju kod Cibalije (Stadion Cibalia, 19 sati)

Izabranici Matjaža Keka nadaju se nastavku dobrih igara koje su im donijele šest pobjeda i jedan remi u dosadašnjem dijelu prvenstva.

– Čeka nas teško gostovanje, svaka utakmica iziskuje dobru pripremu i veliki angažman. Kvalitetno smo radili i napravili sve, probali smo u ovih nekoliko treninga pripremiti ekipu. Protivnik koji nas čeka ima premali broj bodova s obzirom što je prikazao na terenu. Naše želje su uvijek iste, doći do bodova, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Igrači koji su tu imaju kvalitetu i karakter da zadrže nivo agresivnosti, samo moraju biti spremni, ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio i Josip Mišić čiji brat Petar igra u redovima Cibalije. Inače, vinkovački sastav se nakon tri godine vratio u najviši rang hrvatskog nogometa.

– Bit će malo čudno igrati protiv brata, ali nema popusta na travnjaku, rekao je Josip Mišić uoči ogleda u Vinkovcima.

– U protekla dva tjedna dobro se pipremili i napunili baterije za nastavak prvenstva. Naš cilj je igrati dobro, silno motivirani i agresivni i to bi trebao biti naš forte u nedjeljnoj utakmici, ustvrdio je Josip Mišić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari