BOKS

VIDEO Hrgović održao lekciju i Bookeru, Amerikanac nije izdržao do kraja pete runde!

Filip Hrgović nastavio je tamo gdje je stao, stigao je do 12. profesionalne pobjede i to je još jednog protivnika učinio potpuno nemoćnim i neravnopravnim. Rydell Booker svladan je prekidom u petoj rundi…

Rydell Booker bio je novi izazov za Filipa Hrgovića, ali bila je to još jedna borba u kojoj je Hrgović apsolutno dominirao i otišao do pobjede.

Booker je samo u prvoj rundi pokazivao zašto se smatralo kako bi mogao natjerati Filipa napokon u ozbiljniji meč, ali nakon što je Hrgović prvi put pošteno pogodio Bookera u prvoj rundi, Amerikanac je lagano padao.

Pedesetak sekundi prije kraja prve runde Booker je zaradio prvi teži udarav, klecnulo je koljeno i Amerikanac je osjetio svu snagu Filipovog udarca.

Sredinom druge runde krenuo je žestok napad Hrgovića i pritisak pod kojim je Booker sve više uzmicao. Sve više vremena provodio je na konopcima, a na kraju runde stigao je i nokdaun. Hrgovićeva serija srušila je Bookera, ali ipak se uspio vratiti i ući u treću rundu.

Ispravna odluka suca, Booker je samo primao teške udarce i pokušavao preživjeti borbu. Pokazao se kao borac kojeg je teško srušiti, koji može puno toga primiti, ali i borac koji nije Hrgovićeve razine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari