HRVATI OSTAVILI TRAJNI BILJEG: FIFA objavila kompilaciju iz SP-a u Rusiji, probajte se ne naježiti

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Završeno je Svjetsko nogometno prvenstvo održano u Rusiji koje će ostati u sjećanju svim Hrvatima, ali ljudima diljem svijeta

Prvak je Francuska, a po prvi puta u povijesti Hrvatska je pokupila srebro – prvo srebro u prvijesti hrvatskog nogometa i prvi veliki uspjeh nakon 1998. kada smo pokupili broncu. Hrvati su proglašeni najčudesnijom pričom u povijesti Mundijala.

Puno je trenutaka obilježilo ovo prvenstvo. Messi i njegova Argentina izgubili su u osmini finala, isto kao i Ronaldo s Portugalom, a naspram toga, Rusija je bila samo korak do polufinala.

U svakom slučaju, ipak je Hrvatska ostavila trajan biljeg na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. Pobjedili su Dansku, Rusiju i Englesku, a vjerojatno, prema pričanjima, pobjedila bi i Francusku da je bilo sreće. Hrvatska je kući dovela srebro zlatnog sjaja i ujedinila cijeli narod kojeg je učinila neopisivo ponosnim.

Pogledajte genijalne trenutke Svjetskog prvenstva kojeg je objavila Fifa.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari