INTER – RIJEKA 1:2 Pogledajte sažetak utakmice i Kekovu zahvalu navijačima

Sada bi svi željeli Rijeku pobijediti i to nam mora biti kompliment, zaključio je Matjaž Kek

Nogometaši Rijeke pobijedili su Inter 2:1 u utakmici 22. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je nakon dugih deset godina stigla do važne, 18. prvenstvene pobjede ove sezone.

Rijeka je povela u 8. minuti golom Mišića, da bi Inter uzvratio minutu kasnije pogotkom Filipovića.

Riječki nogometaši do pobjedničkog gola stigli su u 48. minuti kada je ubačaj Gavranovića, Filipović je skrenuo u vlastitu mrežu.

U videu pogledajte sažetak utakmice iz Zaprešića

Matjaž Kek: Čestitke igračima i veliko hvala navijačima

Nogometaši Rijeke i trener Matjaž Kek napokon su pokorili Zaprešić. Nakon deset godina Rijeka je stigla do prvenstvene pobjede na gostovanju kod Intera.

– Zasluženo smo pobijedili, čestitke igračima i veliko hvala navijačima na podršci. Veseli pobjeda nakon toliko vremena u Zaprešiću, rekao je Matjaž Kek nakon nove važne pobjede na putu prema konačnom cilju.

– Stvarali smo šanse, a na kraju smo se doveli u situaciju da se iz jedne duge lopte može svašta dogoditi. Već za tri dana čeka nas teška utakmica. Nismo najsretniji s rasporedom, ali kada si na vrhu moraš biti na to spreman. Sada bi svi željeli Rijeku pobijediti i to nam mora biti kompliment, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari