U SRIJEDU RIJEKA – OSIJEK Kek i Vešović najavili polufinale Kupa: Veseli nas povratak na Rujevicu

Dvije uvodne pobjede u prvenstvu na gostovanjima kod Osijeka i Intera razlog su zadovoljstvo, ali za izabranike Matjaža Keka nema mjesta odmoru.

Nogometaši Rijeke u srijedu (Stadion HNK Rijeka, 18.30 sati) dočekuju Osijek u prvoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske.

Dvije uvodne pobjede u prvenstvu na gostovanjima kod Osijeka i Intera razlog su zadovoljstvo, ali za izabranike Matjaža Keka nema mjesta odmoru.

– Čeka nas nova utakmica koja nosi želju proći dalje u dvije utakmice. Veseli nas povratak na Rujevicu i veliki kompliment ekipi za pobjedu u Zaprešiću i veliko hvala navijačima za atmosferu koja nam daje energiju i koja je pozitivna stvar koja sve nas u svlačionici izuzetno veseli, rekao je Matjaž Kek.

Osijek je u prvenstvo krenuo porazom od Rijeke i Lokomotive.

– Osijek će biti motiviran slabijim ulaskom u prvenstvo. Cilj je biti bolji u dvije utakmice, imamo pouku iz prošle godine. Osijek je djelovao izuzetno organizirano i kompaktno. Rujevica nam otvara mogućnost brže i okomitije igre, ali sigurno je da će biti neizvjestan dvoboj. Prioritet je svaka sljedeća utakmica, ustvrdio je Kek.

– Spremni smo sve iz prvenstva prenijeti u srijedu i napraviti rezultat s kojim možemo ići zadovoljni na uzvrat u Osijek, rekao je Vešović

– Želim samo da igrači napreduju i da u sebi stvore sigurnost da je ovo što radimo dobro i da će ih dovesti do afirmacije u Rijeci i poslije nešto više. Kada je filozofija igre u prvom planu to me veseli. Drago mi je da ne pobjeđujemo na sreću, zbog nekih odluka ili individualnim potezima, zaključio je Kek.

Utakmicu protiv Osijeka najavio je i Marko Vešović.

– Očekuje nas izazovna i teška utakmica, jak protivnik. Kup je nepredvidivo natjecanje, uvijek ima iznenađenja i siguran sam da to nećemo dozvoliti. Spremni smo i motivirani da sve iz prvenstva prenesemo u srijedu i napravimo rezultat s kojim možemo ići zadovoljni na uzvrat u Osijek, zaključio je Marko Vešović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari