INTERVJU S PREDSJEDNIKOM RIJEKE ‘Navijači će uvijek vrijeđati jedni druge, to je normalno, no ovo je prešlo granice dobrog ukusa’

Jadranski derbi ponovno je bio u središtu pažnje zbog krivih stvari. Torcida je izvjesila uvredljive transparente, huligan je s šipkom naganjao suca po terenu, a predsjednika Rijeke na tribinama su gađali bocom vode

Jadranski derbi ponovno je ostao u sjeni zbog nenogometnih razloga.

Incident na terenu nije bio jedini jučer na Poljudu. Predsjednik Rijeke Damir Mišković pogođen je bocom dok je bio u loži zapadne tribine, što se i vidi na videu portala Index.hr.

Evo kako je to prokomentirao dan nakon utakmice u intervjuu s našom Majom Brkljačom.

Odakle je doletjela boca?

Doletjela je s moje desne strane, ne znam točno od koga, ali dobro me je pogodila u nogu.

Kako gledate na činjenicu da je huligan koji je ušetao na teren toliko vremena proveo na travnjaku, a da apsolutno nitko nije reagirao?

Je li vama to normalno? Pohvalio bi suce koji su u takvom ambijentu odsudili gotovo bez greške, nije lijepo da te netko ganja po terenu dok sudiš. Nadam se da u budućnosti neće biti ovakvih stvari, na tome svi moramo poraditi, previše je mržnje i netrpeljivosti. Ponavljam da ultrasi i navijači će uvijek vrijeđati jedni druge, to je normalna stvar, na nogometnim utakmicama se ljudi na neki način dođu isprazniti, ali kad to pređe granice ukusa, kad počnu fizički obračuni, to nije lijepo.

Rijeka još uvijek ganja naslov, ostala su četiri boda prednosti ispred Dinama?

Da, četiri boda je jako puno. Treba ih dobiti, a treba ih i izgubiti. Idemo svojim putem i napravit ćemo sve da taj povijesni naslov donesemo u Rijeku. Uspijemo ili ne, nogomet će se svakako igrati i iduće sezone, ali mislim da ćemo ove godine s ljudima i potporom grada uspjeti!
Maja Brkljača

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari