POGLEDAJTE SAŽETAK DERBIJA Kek i cijela momčad klanjaju se navijačima Rijeke

Dok imamo prednost četiri boda rekao bi da smo s ovim bodom napravili korak prema naprijed, rekao je Matjaž Kek

Nogometaši Hajduka i Rijeke podijelili su bodove u utakmici 24. kola MAXtv Prve lige. (OVDJE)

Hajduk je poveo pogotkom Barryja u 31. minuti, a bod Rijeci donio je Bezjak realiziravši najstrožu kaznu u 82. minuti.

U videu pogledajte sažetak utakmice

Andrej Prskalo: Naklon do poda, malo tko ima ovakve navijače

Iako je Rijeka u zadnja četiri gostovanja Poljud napuštala s punim plijenom, s obzirom na tijek utakmice u riječkom taboru na kraju su bili zadovoljni i bodom iako kako je utakmica odmicala Rijeka je bila sve bliže novom slavlju u Splitu.

– Malo nas je bura remetila, ali kako nas tako i nogometaše Hajduka. Možemo na kraju možda i žaliti za pobjedom, ali gubili smo i uspjeli smo se vratiti, rekao je Andrej Prskalo, vratar Rijeke.

Riječki nogometaši imali su u Splitu sjajnu podršku oko 1.500 vjernih navijača.

– Vjerujem da su navijači zadovoljni izvedbom jer znam da smo dali sve od sebe. Mogu reći da malo tko ima ovakve navijače, naklon do poda, zaključio je Andrej Prskalo.

Matjaž Kek nakon Hajduka: Bod je korak prema naprijed

Matjaž Kek nastavio je sjajan niz neporaženosti protiv Hajduka. Teška utakmica na Poljudu okončana je remijem i vrijednim bodom za riječku momčad.

– Očekivano teška utakmica, derbi s puno duela i agresije i rezultat je na kraju realan, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare nakon utakmice.

– Što se osjećaja tiče, moram pogledati utakmicu jer u nekim trenucima nismo bili dobri. Pokazali smo karakter i želju da okrenemo rezultat. Hajduk je bio agresivan, s puno želje i motiva kakvog smo i očekivali. Na igru je utjecalo i vrijeme. Kasnili smo na odbijene lopte, pas nije bio kvalitetan i okomit naročito u prvom dijelu. Stojim iza igrača i zaslužili su da budu na tom mjestu, ustvrdio je Kek.

Rijeka je nakon 24. kola zadržala četiri boda prednosti ispred Dinama.

– Svaki bod je dobar. Dok imamo prednost četiri boda rekao bi da smo s ovim bodom napravili korak prema naprijed, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari