Juniori Rijeke danas igraju s Juventusom za polufinale Viareggio Cupa!

Mladi Riječani „propustili“ su „Juventine“ do remija prije nekoliko dana u međusobnom ogledu u okviru natjecanja po skupinama (2:2) a sada se nadaju ponoviti dobru igru i – pobijediti!

Bit će to posve drugačija utakmica, s puno većim ulogom – pobjednik ide u polufinale prestižnog Viareggio Cupa, turnira za mlade nogometaše – no svi u ekipi juniora Rijeke uvjereni su da mogu ponoviti dobru igru iz utakmice u okviru razigravanja po skupinama kada su protiv tog istog Juventusa imali vodstvo 2:0 da bi utakmica ipak završila neriješenim rezultatom 2:2.

U nastavku pogledajte video današnjeg jutarnjeg dogovora uoči utakmice protiv Juventusa koja se igra od 15 sati.

https://www.facebook.com/nk.rijeka/videos/10155761447034177/

Podsjetimo, nogometaši Rijeke su u susretu osmine finala odigali 1:1 s Torinom. Strijelac za Rijeku bio je  Mulac, a nakon izvođenja jedanaesteraca uspješniji su bili mladi Riječani i s 4:2 prošli u četvrtfinale.

Rijeka je jedini preostali klub „iz ostatka Europe“ u četvrtfinalu Viareggio Cupa – iz natjecanja su naime eliminirani i neki klubovi možda međunarodno zvučnijeg imena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari