KAKAV SPEKTAKL U KOSTRENI! Žurkovo obasjano stotinama baklji u čast 30. rođendana Armade!

Spektakl iz Kostrene u režiji Armade Koatrena novi je poticaj Bijelima da u preostalim prvenstvenim  utakmicama daju sve od sebe kako bi se nakraju svi zajedno radovali tituli prvaka Hrvatske!

Uvala Žurkovo obasjana je svjetlom stotina baklji i vatrometom kojeg su vjerni navijači Rijeke iz Kostrene sinoć priredili u čast 30. rođendana najbolje navijačke skupine na svijetu – Armade.

Veličanstvena bakljada ijedna je u nizu sličnih događaja širom regije posljednjih dana kojima se obilježava okrugli rođendan Armade; ali čime navijači žele dati i onaj zadnji i odlučni poticaj nogometašima Rijeke da izdrže na svom putu prema prvoj tituli prvaka Hrvatske u svojoj povijesti. Riječani za to imaju veliku šansu, četiri kola prije kraja prvenstva vodeća su momćad na ljestvici HNL-a, a u goste im u subotu, na rasprodanu Rujevicu, stiže splitski Hajduk koji se godinama nije osladio pobjedom u susretima s Rijekom.

Nema sumnje da je i ova bakljada u Kostreni novi „kamenčić“ utkan u mozaik konačnog uspjeha HNK Rijeka u ovogodišnjem prvenstvu!

Sretan 30. rođendan Armadi poželjeli su i iz HNK Rijeka.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Hrvatski nogometni klub Rijeka želi sretan 30. rođendan našoj vjernoj Armadi!

Hvala Vam na prekrasnih 30 godina druženja, 30 godina u kojima ste bili uz klub u trenucima kada je bilo teško i u trenucima kada su se slavili trofeji. Navijači su bili i ostali – duša kluba.
Bezuvjetna ljubav traje od 1987. i iz godine u godinu sve je jača. Vjernost najdražem gradu i klubu, godine provedene na gostovanjima, slavljenje uspjeha i tuga nakon poraza… Sve je to dio puta riječkih navijača koji proteklih godina žive najljepše dane.

Navijačka avantura traje i duže, ali službeno je krenula 1987. godine kada su 32 mladića otputovala u Podgoricu na uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti kada je prvi put istaknuto ime Armada.

Bio je to početak jedne avanture koja je tijekom godina rasla uz klub i danas je neizostavni dio riječke nogometne priče.

Svake godine sve je više novih članova, s novom energijom i novim idejama zahvaljujući kojima je Armada često predstavljala avangardu na navijačkoj sceni ovoga područja.
Armada je s Rijekom prošla sve, euforije oko osvajanja trofeja, teške dane neimaštine i borbe za ostanak u Prvoj ligi, kao i preporod kojega Rijeka doživljava od dolaska Damira Miškovića na mjesto predsjednika kluba.

Armada svakim dan raste kao i njezina voljena Rijeka i nema razloga sumnjati da će u godinama koji dolaze biti jako puno razloga za slavlje.

Nogometaši Rijeke ove sezone pišu jedne od najljepših stranica u klupskoj povijesti, navijači u rekordnim brojkama prate klub na domaćim, ali i gostujućim utakmicama. I zato ‘Forza Rijeka nek zaori se’ i u subotu protiv Hajduka u još jednom važnom ispitu na putu prema ostvarenju sna.

Sigurni smo da su pred nama mnogi lijepi trenuci, pobjede i trofeji koje ćemo zajedno slaviti i zajedno odgojiti još mnoge generacije navijača sa zapadne tribine koji će svojom odanošću i ljubavi biti na ponos klubu i regiji.

Snaga kluba, srce grada, sretan rođendan – Armada!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari