KEK BEZ “DLAKE NA JEZIKU“: „Ni najvatreniji navijač Dinama ne bi kaznio Andrijaševića s tri utakmice“

„U životu to nisam vidio da netko u svakom mediju opravdava svoje postupke“, naglasio je trener Riječana

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu u četvrtfinalu Kupa Hrvatske ostvarivši tako zacrtani cilj, a konferenciju za medije nakon utakmice trener Riječana iskoristio je za vrlo jasno izražavanje nezadovoljstva radom Disciplinskog suca Prve HNL koji je ponajboljem igraču Rijeke ove jeseni, Franku Andrijaševiću, „odrezao“ kaznu od čak tri utakmice neigranja zbog (upitnog) „verbalnog delikta“ pa će Rijeka u derbi s Dinamom osjetno oslabljena.

– Bilo je jasno što će se dogoditi. Žao mi je igrača. U životu to nisam vidio da netko u svakom mediju opravdava svoje postupke. Ustrajat ću s igračima da poštuju fair play, ali kad je previše je previše. Niti najvatreniji navijač Dinama ne bi kaznio Andrijaševića s tri utakmice, zaključio je Matjaž Kek.

O samoj utakmici trener Riječana kazao je sljedeće:

– Cilj je bio proći i to je najvažnije. Iscrpio nas je teren, ali u pravim momentima dali smo gol i rutinirano priveli utakmicu kraju, zaključio je Matjaž Kek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari